Blogger i forum raje iz Houstona!

Tuesday, August 21, 2007

Bosnae - Boca 8:4

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Bosnae je bez velikih poteskoca savladala ekipu Boca (promjenjeno ime Anthony). Rani gol je nagovjestio laganu utakmicu bez ikakve napetosti. Vec u prvom minutu dugu loptu Juso usmjerava glavom prema golu na sto golman brani, ali Juso zahvaljujuci svojom borbenoscu ponovo dolazi do nje i postavlja rezultat na 1:0. Boca uspjeva da izjednaci rezultat na 2:2 ali potom se redaju golovi od strane Bosnae tako pobjeda nikad nije ni dolazila u pitanje.
Na kraju rezultat glasi 8-4.
Medju nasim vjernim navijacima bili smo pocasceni da vidimo i Efendiju Zuluma, koji je poslije utakmice na domacinski nacin ugostio ekipu u prostorima Bosnjacke-Kulturne Zajednice Houston.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Tuca u Sarajevu pred utakmicu BiH-Hrvatska.

Iz izvora bliskih BHF-u, do sukoba je doslo kada je bus sa navijacima NK RIjeka, popularna "Armada", stao kod dzamije Ferhadije i kada su poceli da pjevaju "Ustani bane Jelacicu.." Tada je grupa navijaca jednog Sarajevskog ligasa uletila medju njih i povaljala ih sa ponizavajucim rezultatom za susjede iz Hrvatske. 15-ak ih je zavrsilo na Kosevu ali ne na stadionu nego u urgentnom centru Kosevo. Okrsaj je trajao 10 minuta. Armada zdra'o! (T)ko je slijedeci?

8:42 AM

 
Anonymous Anonymous said...

E nek su ih vala nalemali,svaka cast.

2:15 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Jos da su tako nalupali i oni na terenu, bilo bi super!

9:18 PM

 
Anonymous Anonymous said...

ali na terenu ste dobili po usima i bolje ti je da se nejavljas vise sto se tice te utakmic,mene bi stvarno bilo stid

9:56 AM

 

Post a Comment

<< Home