Blogger i forum raje iz Houstona!

Tuesday, October 17, 2006

Fudbal: Povratak Behara



Ekipa Behara koja se je jedno vrijeme takmicila u istoj ligi gdje igra i ekipa Bosnae se vraca u WestHoustonIndoor. Za razliku od Bosnae oni ce se takmiciti u diviziji koja igra svoje utakmice Utorkom. Posto Bosnae nastupa Nedjeljmo ove sezone necemo imati priliku da vidimo ove mec izmedju ove ekipe. Treba podsjetiti da je ekipa Behara ostavila dojam kao vrlo kvalitetna ekipa koja je bila dominantna nad vecinom ekipa u 2 sezone koliko su se takmicili u nedjeljnoj ligi, sem sto su pretrpili 3 poraza od iskusnije ekipe Bosnae.

Kako je najavljeno ekipa ce biti malo izmjenjena. Prije svega u ekipi najvjerovatnije nece biti Sadmira, Armina, Rodriga i Dubravka, te Nebojse koji pod suspenzijom. A upitan je i nastup Nisveta. Na golu ce definitivno biti Bojan Muranovic, a Zoran, Anel i Senad bi trebali i dalje da budu okosnica ekipe. Najavljeno je i nekoliko pojacanja prije svega radi se o nekim strancima.

Ko zeli da pogleda Behare oni nastupaju veceras u 10:00PM u WestHoustonIndoor.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kako su hrabri behari!!postali su malo mudri naucili su malo!vidis odose u slabiju ligu gdje nemogu na bosnae potrefit da bi mogli da se ustele,pa onda da krenu ka velikom (nemogucem)cilju!!!bosnae 3:0 behar.

8:46 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Sandokane da te nisu kupili ovi Behari puno ti o njima pises.

12:58 PM

 
Blogger Sandokan said...

Pa mora od neceg i administrator da zivi :)

1:15 PM

 
Anonymous Anonymous said...

neka covjek je korektan!!ima da vas zgazimo za par mjeseci!behar 10:0 bosna nece vas sudije vise moci spasavat.

1:22 PM

 
Anonymous Anonymous said...

sta je cekate da nam igraci odu u bosnu pa da se prebacite da igrate nedjeljom jel :)

1:25 PM

 
Anonymous Anonymous said...

hey behar ono 10:0 malo sutra probudi se nikad dok ima BOSNE!!!!!

9:36 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Znas sta mali ,da si reko 2;1,3:2 ili tako nesto pa covjek bi reko da ste se malo popravili i da imate petlje da igrate sa Bosnae ali ovako 10:0 za vas ,pa djeco draga dokle cete da patite za tim snom,to je isto ko da igras loto 1:20,000,000.oo(ovo znaci jedan naprema dvadeset miliona)E takve su vama sanse sa Bosnae, Hahahah

12:33 PM

 

Post a Comment

<< Home