Blogger i forum raje iz Houstona!

Sunday, January 01, 2006

SRETNA NOVA GODINA!

Image hosted by Photobucket.com

Nasa raja iz Houstona su docekali Novu Godinu na vise mjesta, prije svega koliko ja znam bio je docek u caffe Europe, sa rajom na Memorialu, te naravno sa "Mostarskim Beharima" na CLay rd. Ja sam imao priliku da obidjem ova zadnja dva mjesta te vam donosim svjezih slika, osmijeha, radosti, suza, ljubavi i meraka.
Na memorialu nesto manja party, organizovano za odredjeno drustvo, sa muzikom uzivo, dobrim ozvucenjem te naravno deda mrazom koji je donjeo paketice za one najmladje. Slike sa tok partija mozete pogledati >>OVDJE<<
Na Clay rd. je naravno bila festa nesto vecih razmjera. "Mostarski Behari" su za docek nove godine pripremili odlican reportoar redajuci ako ne i sve nama poznate narodne i zabavne hitove. Prije svega imali smo priliku cuti gotov svaki veliki hit Harisa Dzinovica, Halida Beslica, Zdravka Colica... Sala je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a bilo je drustva svih uzrasta. Sto je najvaznije party je prosao bez ikakvih vecih incidenata. Bilo je lijepo vidjeti VECINU ekipe Bosnae na okupu, kao i njihove buduce rivale koji jos nisu odlicili dali ce se zvati "Behari" ili "Gazije". Slike sa doceka na Clayu mozete pogledati >>OVDJE<<.
Ovo je za sada samo prvi talas slika, uskoro ocekujem goste sa stranice da posalju slike na bhsound@yahoo.com pa da objavimo jos.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home