Blogger i forum raje iz Houstona!

Sunday, November 20, 2005

Fudbal: Bosnae - Omni 13-2

Image hosted by Photobucket.com

Ekipa "Bosnae" je zapocela novu sezonu na najbolji moguci nacin, a to jeste pobjedom od ni manje ni vise vec 11 golova razlike. Prisutni gledaoci su imali prilike da uzivaju u majstorskim "fintama" Agnesa, Mirse, Bojana, Safeta i ostalih, te naravno iskusnom vratarskom predstavom naseg golmana Islama. Novi LEGEA dresovi Bosne i Hercegovine su bili jedan dodatni motiv da se sezona odpocne sa sto boljim rezultatom.
Bojan je prvi bio koji je pogodio mrezu Omni-a iz brzog slobodnog udarca, da bi za koju minutu i Omni uzvratio. Tako da je ekipa Omni-a na samom pocetku i izgledala da ce biti dostojan protivnik na terenu, medjutim ulaskom na teren Agnesa poceli su i da se redaju golovi u mrezi ekipe Omni. U drugom poluvremenu igracima Omni-a nestaje snage pa tako i njihov otpor prema napadima Bosnae blijedi. Dovoljno je reci da su momci u dresovima Bosne i Hercegovine postigli 13 golova i time da opisem samu igru tima.
Hvala navijacima na velikoj posjeti i na gromoglasnoj podrsci, i pozivamo vas da dodjete na sljedecu utakmicu u jos vecem broju.
Slike navijaca sa igracima poslije utakmice:
Image hosted by Photobucket.com

Image hosted by Photobucket.com
Komentari sa utakmice: "Dobra vam ova Devetka!"

Slike u vecem formatu mozete pogledati na >>Houston Raja Photo Kutku - Arhiva Slika<<

Komentare u vezi ove utakmice ili Bosnae opcenito mozete ostaviti na >>Houston Raja Forumu<<

0 Comments:

Post a Comment

<< Home