Blogger i forum raje iz Houstona!

Monday, November 14, 2005

Fudbal: "Bosnae" igra prvu utakmicu u nedjeljuEkipa "Bosnae" koja je vec jednu sezonu odigrala u West Houston Indoor pod drugim imenom, od nedjelje Nov. 20 pocinje novu sezonu u punom sastavu.
Igraci ce nastupati u plavim dresovima u kojim nastupa i reprezentacija Bosne i Hercegovine. Na spisku ekipe su trenutno: Islam(golman), Jusuf, Adis, Adnan, Emir, Denis, Mirsad P., Mirsad B., Nihad, Marshall, Agnes, Safet. Moguce je da se ekipi pridruzi jos jedan ili 2 igraca.
Sve utakmice se igraju Nedjeljom u prostorijama West Houston Indoora koji se nalazi na Clay rd. i HWY 6.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Corante Symposium on Social Architecture
Tonight is the start of the Corante Symposium on Social Architecture . It promises to be a very interesting conversation with a very interesting cast of characters .
Find out how to buy and sell anything, like things related to how to repair a road bicycle on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like how to repair a road bicycle!

11:04 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Sandokan, danas je utorak 11/15/05
a sutra je veliki dan mi veliki protiv vas malih plavih.Dali vas je strah?
Denis

8:05 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Sta je mali, poceli ste i sudije da bijete. Jos malo i Ashdown ce vam bit kriv sto nas nemozete pobjediti.

9:55 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Malo vise raje bi trebalo da dodje i podrzi ekipu Bosnae na prvoj utakmici u nedelju 11-20-05 u 8:00 pm. Zene i djeca nisu vise dovoljniIgraci trebaju glasniju podrsku da bi osvojili turnir.Bilo bi dobro da kazete jedni drugima pa da dodjete u vecem broju.Ulaz je besplatan.
Pozdrav od vjernog navijaca

11:42 AM

 

Post a Comment

<< Home