Blogger i forum raje iz Houstona!

Tuesday, September 18, 2007

Bosnae - El Barsa 12:3

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ekipa El Barse je osjetila gnijev ranjenog lava u ovom kasnom terminu jedne Ramazanske noci. Tip Bosnae, koji je vec je u posljednja dva susreta pokazao slabu formu, morao je u ovoj utakmice da pokaze napredak. Medjutim uzevsi u obzir da su se pred utakmicu tek pojavilo pola igraca tima, a vecina njih je postila cijeli dan, ocekivao se je mozda jos jedan hendikep ekipe. Sa samo jednim igracem na klupi Bosnae je odpocela opreznu igru protiv El Barse, koja sudeci po igri igraca nije imala u redovima najavljenog "profesionalca." Prvih pet minuta utakmica, Bosnae igra oprezno, te drzi blagi pritisak nad protivnicima ali bez pogodaka. Svaki napad El Barse je odbijen bez ikakvih problema, a posebno se istice u odbrani Mirso Pintol, koji je sinoc definitivno imao svoj dan, te presjekao je gotov svaki napad koji se je mogao presjeci. Bosnae je zatim postizala gol za golom te kad je rezultat glasio 5:0, bilo je jasno ko nosi podove te veceri.
Oslabljena ekipa te veceri je nastupila u sljedecem sastavu: Islam Turko, Ado Kavazovic, Mirso Pintol, Adis Ismic, Agnes Covic, Safet Dokara, Vedad Hadzajlic.

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

You guys really kicked some butts!

6:58 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Zapanjujuce je da ovako dobro vladate engleskim ili jadno je ako vam djeca nisu u stanju napisati recenicu na bosanskom ili ti srpsko-hrvatskom-srpskom.....

6:58 AM

 
Anonymous Anonymous said...

NE SERI, na cistom bosanskom da ti kazem

2:16 PM

 
Anonymous Anonymous said...

hahahah
GOOD ONE !

2:40 PM

 
Anonymous Anonymous said...

BOSANSKI RODITELJU AMERICKOG DJETETA JA NECU PSOVATI KAO TI MOGLO BI KOJE DIJETE PROCITATI SAMO ZELIM POHVALITI TVOJ ODGOJ I TVOJU SAMOUVJERENOST A I TVOJ APETIT JER STA BI TI JEO/LA KAD JA
NEBIH ....

8:57 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Mozda bolje razumujes "srpsko-hrvatsko -srpski" N E S E R I!!!!!!!

9:54 AM

 
Anonymous Anonymous said...

O.K.(vidi prijatelju znam i ja ponesto na engleskom) JA CU PRESTATI JER VIDIM TI NE ZNAS KAD JE DOSTA.STVARNO IMAS DOBAR APETIT.

2:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

E ovo se u mojoj mahali kaze MOJNE TISRA FAKO DUSETI.....

2:27 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Od kad smo to mi prijatelji,mazlume beli mazlume?A vidim engleski ti pravo ide,o.k. je valjda sve sto si naucio.Fino ti savjetujem da prestanes srat,da ti se ne bi desilo da sve to fino pokusas i to lopatom.

12:14 PM

 

Post a Comment

<< Home