Blogger i forum raje iz Houstona!

Monday, September 10, 2007

Bosnae - Vengance 4:5

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nakon toliko vremena, i Bosnae je pretrpila poraz. Ovo je rezultat koji je donio toliko radosti nasem rivalu koji se je iz sezone u sezonu pojacavao da bi ostvario taj tako zeljeni cilj, i napokon su uspjeli. Velika steta sto smo pretrpili poraz u ovom mecu koji je posmatrao veci broj nasih ali i protivnickih navijaca. Iako je Bosnae zaista pruzila bolju igru u toku vecem dijela utakmice i drzali prednost sve do rezultata 3:2 doslo je do pada u igri u drugom poluvremenu sto su iskoristili protivnicki igraci.
Treba napomenuti da se Bosnae jos uvjek navikava na igru bez Emira i Eldina Sijercica, a u ovoj utakmici su jos nedostajali i Mirso Bicakcic te Ado Kavazovic.

Nadajmo se da ce se Bosnae izvuci iz ove silazne forme, jer sjetimo se da je i u prosloj utakmici Bosnae dosla do pobjede tek u posljednjih 30 sekundi.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Naprijed Bosnae!

3:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Sta se desilo pa nepobjediva Bosnae izgubi sinoc?

5:18 PM

 
Anonymous Anonymous said...

draga Bosno,ja ne mislim da ste izgubili, cak sta vise to je bila veoma jaka i dobra utakmica u kojoj ste igrali protiv jakog protivnika, koji je po godinama duplo mladji, po snazi duplo snazniji, po brzini duplo brzi, ali po ukupnom kvalitetu jos uvijek ne bolji od vas. Vi ste ipak bolji, pa neka ste im dali da i oni pobijede jedanput nakon tolikih silnih poraza. svaka cast i naprijed Bosno.

6:03 PM

 

Post a Comment

<< Home