Blogger i forum raje iz Houstona!

Wednesday, December 13, 2006

Novosti iz FK Bosnae: Agnes Povrijedzen!



Jedan od najboljih igraca FK Bosnae Agnes Covic najvjerovatnije da ce morati propustiti ostatak ove sezone, a vjerovatno i cijelu sljedecu sezonu zbog povrede. Radi se o slomljenom nozno prstu te istegnutim tetivama. Proslu utakmicu i on i Vedo su igrali pod povredam i povrh svega uspjeli da sa ostatkom ekipe osvoje novu vaznu pobjedu.
Tracak optimizma nam daje cinjenica da se u ekipu vraca Emir Sijercic za kompletnu sljedecu sezonu, a postoje sanse da sljedece sezone vidimo i Eldina Sijercica koji se polako oporavlja od povrede koju je zadobio prije 6 mjeseci.

Interesantan detalj: Vlasnik dvorane gledajuci prosli mec u kojem smo pobjedili jaku ekipu SBOa je rekao da je ekipa Bosnae u stanju pobjediti svaku ligu WestHoustonIndoor-a.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vi Bosanci samo kukate ,povredjen ovaj,povredjen onaj.Treba li vam koji igrac ako treba mozemo vam posuditi kojega.

6:45 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Nisi napisao sta vi igrate. Mi igramo muski fudbal zenske nam nisu u toj igri
potrebne

7:51 PM

 
Anonymous Anonymous said...

A ko ste to vi ako mislim na one koje smo zgazili 3 puta onda imam jednu poruku za vas:"mi takve igrace saljemo u miki mous lige da se nauce igrati prvo, zatim ih prebacimo u ligu sa djecacima do 14g,a onda tek sa odraslima heheh.
PAPCI JADNI".

8:17 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hej Behari provjerite sa Bobom koja je liga iznad koje. Na stranici pice da je liga u kojoj mi igramo jace rangirana od vase. Ustvari garantujem da bi i Knust SBO i Real Houstone bez problema pobjedili one Behare koji su onda igrali protiv nas, a da negovorim ove sad.

8:56 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Behari imam za vas odlicnu ligu a to je "YMCA".

12:57 PM

 

Post a Comment

<< Home