Blogger i forum raje iz Houstona!

Saturday, August 26, 2006

Sutra Bosnae - Sud Americano u WestHoustonIndoor


Sutra se igra trece kolo Nedjeljne lige u West Houston Indoor ligi, a Bosnae vec igra derbi protiv moze se reci novog rivala ekipe Sud Americano. Ekipu Sud Americana mozemo komotno proglasiti do sada najozbiljnijim rivalom koji je Bosnae imala do sada. Utakmice protiv Intera, Mexico DF-a, Behara su uvijek izazivale veliko interesovanje i uzbunjenost, odlucivale prvaka itd. Ali Sud Americano je prosle sezone doveo ekipu Bosnae do najtjesnijeg prvog mjesta do sada. Naime Bosnae je bila prvak zahvaljujuci jednom jedinom golu koji je postigao Emir Sijercic u zadnjoj sekundi utakmice. Pobjedivsi u drugoj utakmici svega 2 razlike bilo je dovoljno da se nadoknadi poraz od 1 razlike iz prve utakmice protiv Sud Americano.
Nezadovoljni ishodom "Juzno Amerikanci" za ovu sezonu su doveli jos par pojacanja, i u zarkoj zelji da budu prvi cak i porucuju neke poruke vezane za sutrasnji mec.
Bosnae je ipak Bosnae, ekipa koja od kako je pocela igrati tamo prije gotovo godinu dana dosad ima ubiljezene 3 titule prvaka. Ipak u ovom trenutku tu vise nema ni Eldina, ni Emira S., ni Bojana V. Kljucna utakmica se sigurno igra sutra, i mogu da vam garantujem uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu. Zato ovom prilikom pozivam navijace da se odazovu u sto vecem broju i time pomognu svojim zemljacima da dodju do pobjede.

HAJMO BOSNO BOSNO...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home