Blogger i forum raje iz Houstona!

Monday, August 21, 2006

BOSNAE - ORANGE MACHINE 22 : 3Druga utakmica ove sezone bila je vise jedan laksi trening i egzibicija majstora u bijelom nego prvenstvena utakmica za bodove. Rezultat od 22:3 je odraz nase nadmoci i snage i najbolja je uvertira za sljedecu utakmicu protiv ekipe Sud Americano koja je zeljna osvete i gladna pobjede nad nama. Ali bilo je jos takvih ekipa sa nerealnom ambicijom da pobijede BOSNAE i svi znamo kako je to zavrsilo.
Steta sto se utakmica igrala u kasne sate, gledaoci su mogli uzivati u tecnoj i nadahnutoj igri cijele ekipe, tesko bi bilo izdvojiti bilo koga i reci da je bio najbolji na terenu.
Golovi su prica za sebe, padali su jedan za drugim kao na filmskoj traci. U drugoj minuti Agnes je otvorio seriju golova koja se nastavila drugom poluvremenu kada smo dali 14 golova a treba izdvojiti Denisov gol petom i Vedin gol kad je skinuo paucinu iz samih raslji.
Pozivamo navijace da dodju u velikom broju i podrze nas u sljedecoj utakmici u kojoj ce se, najvjerovatnije, odluciti pobjednik ove sezone.
Sud Americano je jaka ekipa, sastavljena od mladica koji znaju igrati nogomet i koji su se naostrili da nas pobijede.
Ocekujemo jednu odlicnu utakmicu i naravno pobjedu uz pomoc nasih vjernih navijaca.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Svaka cast momci,
vidimo se u nedelju i puno srece

6:56 AM

 
Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

8:31 PM

 

Post a Comment

<< Home