Blogger i forum raje iz Houstona!

Wednesday, July 19, 2006

Bosnae u Sabahu

Photobucket - Video and Image Hosting

U novom izdanju Bosansko-Americkih novina SABAH izasao je clanak o turniru u St. Louisu u kojem se nalazi i slika Bosnae iz Houstona te nekoliko komentara vezana za tim.
Izdvojio bih ovaj komentar:"...izbacivsi ekipu koja je prezentovala do tana najljepsi nogomet - Vedo Hadzajlic, Agnes Covic, Mirsad Kukic morali su se oprostiti od daljeg takmicenja i zaustaviti na poziciji koja ime donijela trece mjesto."

KLIKNITE OVDJE DA PROCITATE CIJELI CLANAK

11 Comments:

Anonymous Anonymous said...

wow big fucking deal. jeste loosers sve do jednoga

2:58 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Zashto su looseri? Zato shto su prvi koji su se organizovali i otishli negdje da predstave bosance iz houstona?
Upravo zbog te zavisti, nesloznosti i papanluka zivimo u gradu koji nema nijedno bosansko mjesto gdje mozemo izaci, otici popiti kafu, pojesti cevape...u gradu u kojem se niko nebi ni nashalio da dodje da napravi koncert. I sad kad konachno imamo barem i taj bosanski fudbalski klub u houstonu neko se nadje da im kaze da su looseri.
Ako nemash nishta fino da kazesh onda je bolje da shutish i svoja negativna mishljenja zadrzish za sebe.

4:05 PM

 
Anonymous Anonymous said...

jao jao ljubomore

7:32 PM

 
Anonymous Anonymous said...

"Jeste loosers" pise sigurno najveci loser (ili si mozda loserka?!?:) u Houstonu.......

Nego loserka, pise se "LOSER".....pazi malo na gramatiku molim te ako vec osjecas potrebu da vrijedjas. Ovako te ne shvatamo ozbiljno.

Cestitam momci!

9:32 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Bosnae je najbolji tim malog fudbala u bosanskoj dijaspori. Da je kojim slucajem mogao ici kompletan tim (Islam, Ado, Emir Sijercic, Eldin Sijercic, Bojan Vukovic) Bosnae bi se bez zikakvih poteskoca nasla na prvom mjestu. Igrati cijeli dan bez zamjena i biti treci je herojsko dijelo.Cestitke majstorima, i sam je novinar to priznao sa komentarom da je Bosnae igrala najljepsi fudbal.A za sve one koji misle da ima neko bolji:Bujrum na zeleni teren pa da vidimo. Neznam da to kome nije zasmetao uspjeh i publicitet ovog tima koji je sve samo ne "looser". Pa evo u zadnjih par mjeseci uzeli su dvije titule a na putu je i treca. U mojoj carsiji su takve timove bogami zvali sampioni...
Bravo majstori, vi ste najbolji bosanski tim u dijaspori i sa pravom nosite nacinalne dresove i drevno ime voljene nam drzave...

2:31 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ti papane sto pises protiv ove BOSANSKE ekipe svima nama se mozes K.... nasisat.
ovo ti porucuje jedan od igraca te ekipe.

3:42 PM

 
Anonymous Anonymous said...

behari opet se javljate zar niste nista naucili,zalosno je to!pa eto onda dozite na jos jedno predavnje kada vam tri nisu dovoljna,znaci sponzora vaseg stisnite za ruku i neka vam uplati ko prosli put 600 dolara za sat vremena casti protiv bosnae!!ali predlazem vam da probate izdrzat do kraja vise ce te nauciti!(nadam se)???

9:58 AM

 
Anonymous Anonymous said...

since some ppl are hatin y dont bosnae go to milwaukee and get 1st place

8:30 AM

 
Anonymous Anonymous said...

You and your grammar again.......ugh!

9:41 AM

 
Anonymous Anonymous said...

hahahaha

1:54 AM

 
Anonymous Anonymous said...

A sto su se ovi misevi nasli uvrijedjeni,mislim na ove sto nemogu preboljeti da i u Houstonu ima Bosne i da ima sinova koji se ne stide svoga porijekla i sto sa najvecim zadovoljstvom igraju za jedan tako lijepi tim koji je sto bi rekli nikao iz raje,ljubavi i drugarstva, A vi mali misevi u svoje rupice i kad se budete ponasali kao i sav normalan svijet onda se mozete i javiti za neku diskusiju do tada U svoje male misije rupice ZIVITE U NADI I PIJTE SURUTKU. PS ( mozete i nesto drugo)

2:53 PM

 

Post a Comment

<< Home