Blogger i forum raje iz Houstona!

Thursday, June 28, 2007

Bosnae Veceras Putuje za St. Louis. U Subotu Uzivo Rezultati na HoustonRaja



Jedan dio igraca Bosnae je sinoc imao jedan lagani trening na kojem se je uglavnom radilo na uigravanju. Poslije toga ekipa je otisla na relaksaciju na bazenu i jacuzziju. Ekipa ce odputovati za St. Louis veceras u kasne sate tako da bi tamo stikli sutra oko podne. Iz Houstona definitivno putuju Vedad Hadzajlic, Nedzad Hadzajlic, Adis Ismic, Agnes Covic, Eldin Sijercic, Emir Sijercic i Adnan Kavazovic, a jos postoje mogucnosti da podje jos jedan igrac. U St. Louisu ce nam se pridruziti jos dva igraca koji su izrazili zelju da nastupe za nas na turniru.
Pri dulasku u St. Louis u planu je da se odrzi jos jedan laksi trening u petak pred-vecer, a turnir pocinje u subotu i vjerovatno ce sve biti zavrsen za jedan dan. Istu tu noc bi se trebala i da organizuje sportska vecera gdje ce biti dodjeljeni pehari i nagreade.
Podsjetimo da je Bosnae prosle godine na ovom turniru osvojila 3 mjesto, tada su za ekipu nastipili Vedad, Agnes, Nedzad, Adis, Juso te pojacanja Alen, Mirso i Peter.

U subotu cemo pokusati da vaz uzivo obavjestavamo o rezultatima na turniru.

Na ovom turniru ce da ucestvuje jos jedna ekipa iz Houstona a to jest ekipa Behara. Od informacija koje sam uspio da dobijem za Behare u St. Louis putuju Nisvet, Senad, Igor, Nebojsa, Zoran, Dubravko, Anel te jos nekoliko igraca. Koliko je poznato do sada na turnir nece putovati golman Bojan Muranovic sto je definitivno veliki hendikep za ekipu, ali nadat je se da ce naci adekvetnu zamjenu u medjuvremenu.

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

sretno bosnae i vratite nam se sa peharima!!!

12:24 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Okano jos koji pehar u vetrinama Bosnae dobro bi dosao.Naravno mi ocekujemo dva.Sretno momci i lijpo se provedite.

1:16 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Naprijed Bosnae,navijamo za vas iz Houstona.Vjerni navijaci.

2:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Sta navijate?

3:23 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Umalo ti ne rekoh,papak.

4:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Gdje je vasa podrska i vasa publika behari?Ko sto je jednom neko rekao behar je davno opao sa grana,a vi niste nikad ni beharali.Ta necemo valjda dozvoliti da Houston predstavlja uvehlo cvijece?A mi cemo navijati za nas Bosanski tim,za nase momke,za nas Bosnae!

4:46 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Bosnae je uvijek dostojno reprezentovala nasu zajednicu i osvijetlala obraz. Bosnae je ponos nase zajednice i ima neizmjernu podrsku od svojih navijaca, Bosanaca iz ove carsije a bogmi i sire. Svi cemo biti uz vas, na stranici a i na telefonima. Kao sto rece Efendija u jednom od gornjih napisa, vratite nam se sa peharima.
Hajmo Bosno, Bosno, Bosno, Hajmo Hercegovino.

6:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ima li veceg papka od tebe? Ja mislim da ja rijec papak (dio svinjske noge)nastala tako sto je neko ugledo tebe i primijetio nevjerovatnu slicnost.

10:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Papke,papak jedan,ako nisi znao imaju i ostale domace zivotinje,ali to nema nikakve veze sa metaforickim prikazom onoga na sta sam ja mislio.Svinja i ne spada u ovu grupu zivotinja,jer svinje vole i jedu svinje,dakle upravo oni i onakvi kao ti,tako da tu nema apsolutno nikakve slicnosti samnom.A ti nisi papak ti si papcina.Dakle glupan i primitivac.SOS sto bi reli,seljak ostaje seljak.

9:37 AM

 
Anonymous Anonymous said...

E sretna li li je tvoja uciteljica sto te opismeni, svaka joj cast. A vidim i bilologija ti ide od ruke, masala! E ja se stavarno izvinjavam, ali ne tebi, nego ostalim domacim zivotinjama sta sam zaboravio da je papak dio i njhovog tijela. Ali to i dalje ne sprijecava tebe da budes jedinica za papanluk "1 Papak".

12:29 PM

 

Post a Comment

<< Home