Monday, June 25, 2007

Bosnae - El Barsa 13:2



Ovo je bio jos jedan trening mec za igrace Bosnae. Iako ekipa nije bila toliko losa koliko rezultat pokazuje, igraci Bosnae su igrali vrlo disciplinovano i smireno i pored velikog vodstva. Izmjene su vrsene na vrijeme, tako da su svi igraci koji su igrali dobili dobru minutazu. Iako je utakmica bila vrlo lagana i igraci obe ekipe su bili veoma smireni, sudija je svojim smijesnim odlukama ucinio sve kako bi unistio pozitivnu atmosferu na terenu. Izmedju ostalih golova htjeo bih da izdvojim golove Denisa i Ade glavom nakon sto ih je uposlio Vedo, te Agnesov gol sa pola terena u trenutku kada je golman skupio hrabrosti da izadje van golmanskog prostora.

7 comments:

  1. Anonymous10:41 AM

    Svaka cast Bosna,E vidise da vam u westhoustonindoru nema ravnog.Hvala nasem prijatelju Sakibu koji to zna da nagradi i koji je pocastio tim sa bosanskom kahvom i serbetom u bosanskom klubu.

    ReplyDelete
  2. Ono je bilo divno vidjeti kompletnu ekipu na okupu u klubu.

    Aferimu Sakibe! AkoBogda da ovo predje u tradiciju.

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:43 AM

    Stvarno je bilo fino ono sinoc.Zelio bih se zahvaliti Sakibu na pozivnici i ako bog da od sada da idemo tamo na kafu poslije svake utakmice.
    Vedo

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:27 PM

    U izvjestaju sa utakmice je zaboravljeno naglasiti da je Islamov nasljednik krenuo njegovim stopama za skidanje penala sto to Denis izvanredno radi zabija golove ko Susic i brani penale ko Maric.Cestitam Denise dobro ucis skolu.

    ReplyDelete
  5. Ma ja reko nije red da ga dva put isticem... prvo za gol pa onda za odbranu, moze se neko naljutit da pravimo zvijezde u ekipi :)

    Denis je car!

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:02 PM

    Hvala svima na komentarima, ali niti bi ja branio niti zabijao da nema tu i onih 12 ostalih igraca.

    Denis

    ReplyDelete
  7. Anonymous8:23 PM

    Bravo Denise stari "Bibliotekaru"
    Bogami se vidi da obilazis ove "nacijonalne" kuce...
    Napredujes u svakom pogledu i na svakom mjestu...Bilo u napadu, bilo na golu...Svaka cast..

    ReplyDelete