Blogger i forum raje iz Houstona!

Friday, February 09, 2007

Halid Beslic, Hari MataHari, Haris Dzinovic Dogovorili Zajednicku Turneju u Americi



Halid Beslic, Haris Dzinovic, Hari Varesanovic i Osman Dziho u Stuttgartu su se sasatli sa Dzemilom Musticem, direktorom americke kompanije "Eurogourmet" i potpisali ugovor za turneju H3O. Turneja, koja ce u maju biti odrzana u pet americkih i jednom kanadskom gradu, naziv je dobila prema pocetnim imenima cetvorice izvodjaca.

Sastanak je uprilicen u hotelu "Martim", a Muslic i Dziho, kao predstavnik "Eurogourmeta" za Evropu, pjevacima su iznjeli plan i koncepciju turneje.

"Sva tri pjevaca bila su veoma zadovoljna dosadasnjim tokom priprema, kao i ostalim ponudjenim uvjetima. Takodjer je dogovoreno da se napravi poseban scenarij za ovu turneju" - kaze Dziho.

ako je Dzinovic naglasio da publici u Americi moraju ponuditi soukakav jos nije vidjen.

"Publika nas je vidjela mnogo puta ali uvijek u istom stilu.Ovo je sjajna prilika da nesto promjenimo" - rekao je Dzinovic.

Ugovor je prvi potpisao Varesanovic, potom Dzinovic i na koncu Beslic.Nakon zvanicnog sastanka u hotelu "Martim" u kojem je odsjela i rukometna reprezentacija Hrvatske koja ucestvuje na svjetskom prvenstvu, nasi pjevaci nastavili su druzenjeuz rostilj u restoranu "Glas".

0 Comments:

Post a Comment

<< Home