Blogger i forum raje iz Houstona!

Monday, June 25, 2007

Bosnae - El Barsa 13:2



Ovo je bio jos jedan trening mec za igrace Bosnae. Iako ekipa nije bila toliko losa koliko rezultat pokazuje, igraci Bosnae su igrali vrlo disciplinovano i smireno i pored velikog vodstva. Izmjene su vrsene na vrijeme, tako da su svi igraci koji su igrali dobili dobru minutazu. Iako je utakmica bila vrlo lagana i igraci obe ekipe su bili veoma smireni, sudija je svojim smijesnim odlukama ucinio sve kako bi unistio pozitivnu atmosferu na terenu. Izmedju ostalih golova htjeo bih da izdvojim golove Denisa i Ade glavom nakon sto ih je uposlio Vedo, te Agnesov gol sa pola terena u trenutku kada je golman skupio hrabrosti da izadje van golmanskog prostora.

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Svaka cast Bosna,E vidise da vam u westhoustonindoru nema ravnog.Hvala nasem prijatelju Sakibu koji to zna da nagradi i koji je pocastio tim sa bosanskom kahvom i serbetom u bosanskom klubu.

10:41 AM

 
Blogger Sandokan said...

Ono je bilo divno vidjeti kompletnu ekipu na okupu u klubu.

Aferimu Sakibe! AkoBogda da ovo predje u tradiciju.

11:14 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Stvarno je bilo fino ono sinoc.Zelio bih se zahvaliti Sakibu na pozivnici i ako bog da od sada da idemo tamo na kafu poslije svake utakmice.
Vedo

11:43 AM

 
Anonymous Anonymous said...

U izvjestaju sa utakmice je zaboravljeno naglasiti da je Islamov nasljednik krenuo njegovim stopama za skidanje penala sto to Denis izvanredno radi zabija golove ko Susic i brani penale ko Maric.Cestitam Denise dobro ucis skolu.

12:27 PM

 
Blogger Sandokan said...

Ma ja reko nije red da ga dva put isticem... prvo za gol pa onda za odbranu, moze se neko naljutit da pravimo zvijezde u ekipi :)

Denis je car!

12:52 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hvala svima na komentarima, ali niti bi ja branio niti zabijao da nema tu i onih 12 ostalih igraca.

Denis

1:02 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Bravo Denise stari "Bibliotekaru"
Bogami se vidi da obilazis ove "nacijonalne" kuce...
Napredujes u svakom pogledu i na svakom mjestu...Bilo u napadu, bilo na golu...Svaka cast..

8:23 PM

 

Post a Comment

<< Home